Felhasználási feltételek

Kedves Netvándor!
Köszönjük, hogy ellátogattál weboldalunkra!
Thrillion Kincsei Online Szerepjáték  („TK“) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek:
 1. Elfogadható használat

  Az oldal használata során, kérjük, vedd figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők! Kérjük, a használat során a felhasználók közötti kommunikációban:
  1. ne sértsd meg más személyiségi jogait;
  2. ne sértsd meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
  3. ne tegyél (a TK-t illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, politikai, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
  4. ne tölts fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat;
  5. ne reklámozz más oldalakat, illetve amennyiben ilyet szeretnél tenni, vedd fel az oldal üzemeltetőivel a kapcsolatot;
  6. semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesd a weboldal sértetlenségét.
  Tájékoztatunk, hogy a TK a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja, a jogellenes magatartást végző felhasználót határozatlan időre kizárhatja.
 2. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

  1. A TK által szolgáltatott tartalom

   A weboldalon a TK által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a TK, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.
   A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat.
  2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom 

   A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.
   A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a TK számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a TK üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.
   Tájékoztatunk, hogy a TK saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról.
 3. Felelősség

  A TK nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. ép elme, munkahely vagy tanulmányi félév elvesztése) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.
  A weboldal a TK weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A TK-nak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a TK ezt nem kifogásolja.
 4. Kapcsolat

  A jelen weboldal üzemeltetője a Thrillion Kincsei Online Szerepjáték. Amennyiben bármilyen kérdésed vagy észrevételed van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@thrillion.hu címen!